Dit jaar bestaat de stichting Drentse Energie Organisatie 10 jaar. De stichting werd in 2011 opgericht door de provincie Drenthe en we hebben sindsdien meer dan 500 bedrijven en maatschappelijke organisaties mogen helpen met één van onze laagdrempelige financieringen.

Na tien jaar is het tijd voor een nieuwe stap. Daarom gaan wij verder onder de naam Energiefonds Drenthe en verbreden we onze scope.  

10 jaar DEO in een speciaal Magazine

In een speciaal magazine blikken we terug op prachtige resultaten en kijken we vooruit naar een toekomst als Energiefonds Drenthe.  


Ander nieuws

Subsidieregeling Energiebesparing Drents MKB bijna open

Drentse ondernemers kunnen vanaf 28 februari subsidie aanvragen om hun energielasten te verlagen. Ben jij een Drentse mkb-ondernemer? En wil je aan de slag met het besparen van energie in jouw bedrijf? Dan kun je vanaf 28 februari 2023 gebruikmaken van de Subsidieregeling energiebesparing Drents MKB van de provincie Drenthe. Bereid nu alvast voor en dien op 28 februari een aanvraag in bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN).

Maatschappelijke Energielening tegen 0% rente

Sinds kort is het Energiefonds Drenthe uitgebreid met een vierde financieringsvorm. De Maatschappelijke energielening is een renteloze lening bestemd voor maatschappelijke organisaties die beschikken over eigen vastgoed of accommodatie en die willen investeren om dit te verduurzamen d.m.v. energiebesparing en/of duurzame energie-opwek.

Energiefonds Drenthe: Nieuwsbrief #5

In de eerste nieuwsbrief van 2023 leest u alles over de renteloze Maatschappelijke Energielening, de Financieringstafel Drenthe en vertelt ElecHydro over het maken van groene Energie.