UITNODIGING


De Provincie Drenthe ondersteunt Drentse ondernemers met het verduurzamen van hun bedrijf. “Ik ben Drents Ondernemer” en het Energiefonds Drenthe hebben een aantal enthousiaste ondernemers bereid gevonden om hún verhaal te vertellen. In een aantal afleveringen van “Gluren bij de Buren” stelt een ondernemer zijn bedrijf open om collega-ondernemers te laten zien welke duurzaamheidsmaatregelen er in het bedrijf zijn doorgevoerd en wat het oplevert om te “vergroenen”.

 In een kleine zetting van circa 10 ondernemers ga je samen het gesprek aan en kun je vragen stellen en tips uitwisselen. Wellicht heeft iemand anders de oplossing voor de vraag waar jij al een poosje mee worstelt. En wat is er nu leuker dan uit de praktijk te horen hoe andere ondernemers de stap naar verduurzaming al hebben genomen of om zelf je verhaal te doen over de maatregelen die je al hebt doorgevoerd?

 Daarnaast krijg je informatie over de wijze waarop “Ik ben Drents Ondernemer” je kan ondersteunen en hoe het Energiefonds Drenthe je met voordelige financiering kan helpen de stap naar “vergroening” te zetten.

Wij nodigen je uit om op 19 november van 15.00 uur tot 17.00 uur te komen “gluren” bij Joost Timmer van Curatio Hoveniersbedrijf in Dalen.

Wanneer je aanwezig wilt zijn stuur dan een mailtje aan c.sambrink@energiefondsdrenthe.nl

 Wij zien je graag op 19 november!

 

Joost Timmer                                     Bienke Venema                               Cora Sambrink

Curatio                                               IBDO                                                Energiefonds Drenthe

 

Ander nieuws

Energiefonds Drenthe: NIEUWSBRIEF#1

Dit jaar bestaat de stichting Drentse Energie Organisatie 10 jaar.

MAGAZINE : Tijd voor een nieuwe stap!

Na tien jaar is het tijd voor een nieuwe stap. Daarom gaan wij verder onder de naam Energiefonds Drenthe en verbreden we onze scope.

Wind en zon verduurzamen biologisch melkveebedrijf Nijstad

Na de aanschaf van zonnepanelen en een melkrobot investeerde melkveehouder Henk Nijstad onlangs in een kleinschalige windmolen.